Ниско, по-ниско, най-ниско, Общински съвет Пещера. Усетихте ли градацията?

Подобно грозно съглашение май никога преди не е имало

0
2067
Общински съвет - Пещера

Уважаеми Общински съветници,

най-искрено пожелавам на себе си и другите ми съграждани повечето от вас да не са повече такива след изборите тази есен. Предателство е най-слабата дума, с която можем да опишем вашето поведение. Сложихте себе си, личното, над онова заради, което сте вътре в съвета. Дано поне ви е останал малко срам. Жалко, че има двама бивши кметове в този съвет. С поведението си през четирите години доказаха, че и като кметове са си били такива – интересчии. Жалкото е, че заради личните си сметки, неподготвеност и некомпетентност проблем имаме живеещите в общината.

И най-незаинтересованите разбраха, че в момента има възможност да се изготви проект за санирането на техникума. Вие седнахте да правите тънки сметки, нали? Ама имало, ама нямало ученици. Защо не мислехте, когато училището беше държавно и не казахте – не го искаме, не го връщайте на общината. Ученици няма, защо общината да го получава? Троловете ви/О,да и ние простосмъртните знаем, че използвате много такива/ пишат глупости, ама ние, обикновените хора знаем, че веднъж сградата на техникума не беше одобрена за саниране, защото беше държавна. Също така четем национални новини и разбрахме, че в момента започва санирането на такива училища и сега общината може да кандидатства пак. Вие обаче заради политически амбиции и мечти на някои от вас да станат кмет на общината загърбихте обществения интерес с безумни обяснения.

Ама уважаеми, защо не отидете в Брюксел да им обясните, че за община Пещера трябват други правила – какви са тези работи като отваряне, затваряне на програми и срокове за кандидатстване.

Пещера трябва да си кандидатства, когато иска, или най-малкото по усмотрение на крайно неподготвения председател на съвета Петър Хамамджиев, следван от Георги Смилянов/той може и някой чалга певец да им заведе/, Георги Козарев/който показа, че правилно се отказа да бъде кмет след всичките глупости, които сътвори/, Стоян Радин/който не разбрахме вече няколко години защо е общински съветник/, безкрайно уважаваният от нас Павел Куцев, който съсипа имиджа си на човек отдаден на фолклора и културата, заради политически игрички, неповторимият в далаверите на дребно и едро Неделчо Рядков, неориентираните Дафинка Шопова и Нина Якофова/и ако първата е ясна, то втората също като Куцев се изцапа и съсипа до голяма степен доброто си име/ и не на последно място големия мераклия да бъде кмет д-р Николай Пенев/който харесваме като лекар, но категорично не става за друго/!
За жалост затвърдихте няколко извода – и за общински съветници да е необходим образователен ценз, да държат тест за интелигентност/или поне да положат изпит на ниво 12 клас/, както и да полагат психотест. Местния парламент не е място да се разриват налудностите на определени хора.

Скъпи приятели, търся възможност да публикувам това извън Фейсбук, защото то е предназначено за здравомислещи истински хора, а не за фалшиви профили и шепа хейтъри.

Харесвам много Пещера, обичам много моя град и виждам колко хубави неща се случват въпреки неуравновесените и необясними действия на част от общинските съветници.

Подобно грозно съглашение май никога преди не е имало.

Само си задайте въпроса на какво се основава то – дали на близост в политически платформи, дали на близост в обществената им дейност или просто на нездрав интерес/Повтаряйте си имената на Стелиян Варсанов, Неделчо Рядков, д-р Пенев, Петър Хамаджиев и мислете могат ли да имат общо по между си и какво е то/…

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име