Теленор с великденска кампания за потребителите на MyTelenor

Желаещите да участват в кампанията трябва да кликнат на специалния банер в началната страница на приложението MyTelenor на своя мобилен телефо

0
145
Теленор

Всички потребители на мобилното приложение MyTelenor могат да участват в специалната великденска кампания на оператора и да участват в томбола за 123 предметни награди.

Кампанията „Събери късметлийски яйца“ започва днес и ще продължи до 30 април 2019 г. Всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които са инсталирали версия 1.10.0 или по-нова на приложението MyTelenor могат да участват в кампанията и да участват в разпределението на общо 123-те награди.

Сред тях са конструктори Xiaomi Mi Robot Builder (Rover), спортни гривни TCL Moveband, безжични слушалки Jabra Move, Bluetooth мини тон-колонки Skullcandy Barricade и детски слушалки Оnanoff Explore Kids.

Желаещите да участват в кампанията трябва да кликнат на специалния банер в началната страница на приложението MyTelenor на своя мобилен телефон, а след това да натиснат и върху полето с яйца, което ще се появи. След няколко секунди ще се появи съобщение дали потребителят печели „късметлийско яйце“ или не. Ако потребителят печели късметлийско яйце, трябва да натисне зеления бутон „Вземи яйцето“ в следващите 23 часа и 59 минути, в противен случай потребителят губи спечеленото яйце.

За да участват в разпределението на наградите, потребителите трябва да съберат минимум три късметлийски яйца, като шест събрани яйца дават двойно по-голям шанс за награда и, съответно, девет събрани късметлийски яйца осигуряват тройно по-голям шанс. Тегленето на печелившите участници ще се проведе в рамките на 10 работни дни след края на кампанията и победителите ще бъдат лично уведомени от Теленор с инструкции как могат да получат наградата си.

Всеки участник може да опита късмета си най-много веднъж на всеки 24 часа, да събере максимум девет късметлийски яйца в кампанията. Участието е възможно единствено от територията на България. Пълните условия за участие в кампанията „Събери късметлийски яйца“ са налични в мобилното приложение MyTelenor и на официалната страница на оператора www.telenor.bg.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на оператора лесно и удобно да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да презареждат предплатени карти. Те могат също да проверяват своите фактури до шест месеца назад, да свалят като PDF подробна разпечатка на своето потребление, както и да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и други услуги.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име