четвъртък, юли 18, 2024
НачалоЛюбопитноСкандал разтърси конкурса "Мис Велинград 2023"

Скандал разтърси конкурса „Мис Велинград 2023“

BOA Beast or Angel Velingrad разпространи позиця за оттеглянето си от конкурса "Мис Велинград 2023"

Отличният за най-добър нощен клуб за 2022 в страната BOA Beast or Angel Velingrad, излезе с публично изявление в социалните си мрежи, защо се оттегля от партньорството си в конкурса „Мис Велинград 2023“.

„Поради независещи от нас обстоятелства и изключително безотговорното и некоректно отношение от организаторите на конкурса „Мис Велинград“, управата на СПА хотел РИЧ и BOA Velingrad взеха решение да не бъдат домакини и спонсори на събитието. Сумите за всички закупени билети и куверти ще бъдат възстановени. За повече информация относно възстановяване на суми, моля позвънете на телефон 0878363356.“

Причината според изявлението на клуба е в изключително некоректното и непрофесионалното отношение на организаторите.

Любопитен факт е, че коментарите под публикацията на клуб BOA са положителни и хората споделят мнението си, че клубът не бива да се обвързва с този конкурс, защото интересът към него през годините е спаднал драстично. Други пък споделят, че няма как да се прави конкурс „Мис Велинград“ без да участват дами от Велинград, което само по себе си говори за тотален абсурд. Не малко са и мненията за предварително уговорена победителка. В курорта дори се коментират и конкретни суми, които са били искани за получаване на титлата, но на този етап това са просто коментари.

Организатор на конкурса е небезизвестната Краси Гешева.

Слуховете в града я определят като некоректен човек, а мнозина дори са вдигнали ръце от нея именно поради тези причини. Потвърждение е и тазгодишния конкурс. Въпреки предварителните уговорки, организаторката рязко прекратява договорените отношения, спонсорството и партньорство с клуб BOA и Спа Хотел Рич, въпреки че вече е стартирала рекламна компания, в която клуб BOA и Спа Хотел Рич са обявени като спонсори именно от нея. Действия, които говорят за професионализма и коректността на организаторите на конкурса.

Разбира се, нашият екип ще продължи да следи зорко всичко около събитието и ще се следим развитието на ситуацията.

RELATED ARTICLES

1 коментар

  1. Браво , информацията е взета след питие в БОА … а за крокодилите тъкмо имат 6-7 месеца за следващият “кОнкурс” да коригират туй онуй… И щях да напиша нещо за организатори— предварителни уговорки …. ……….. ……. ……..

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments