Преслава и Галин с общ проект

Премиерата на песента ""Така ни се пада" ще бъде на 22 октомври

0
299
Преслава и Галин

Две от най-популярните имена на музикална компания „Пайнер“ – Преслава и Галин се събраха в звукозаписното студио. Те готвят голяма изненада за своите почитатели.

Двамата за първи път ще запеят в дует, а песента без съмнение ще се превърне в хита на новия сезон. Предвид това, че песните, които правят те по отделно винаги оглавяват музикалните класации, общото им парче вероятно ще едно от най-дългоочакваните музикални проекти тази есен.

„Това си беше сбъдната мечта за мен – да имам такъв тип проект – с Преслава. Обещавам ви нещо наистина качествено“ – споделя Галин.

Преслава и Галин нажежиха още повече музикалните страсти, като публикуваха видео, заснето в звукозаписното студио и официално обявиха името на песента – “Така ни се пада“.

„Нямам търпение вече. Мисля си че този дует ще бъде бомба със закъснение. Ще се слуша от всички и навсякъде“, “Ще се чува не само в България, а и в чужбина. Хит, хит, хит. Успех“, “Фараонът и кралицата. Уникални сте. Успех на дуета ви. Нямаме търпение вече“, са част от коментарите на последователите им.

Дали Преслава и Галин са избрали ритмично и изпълнено със заряд парче или пък са предпочели по-баладично звучене, предстои да разберем.

Официалната премиера на песента „“Така ни се пада“ ще бъде на 22 октомври, а най-запалените меломани вече тръпнат в очакване да погалят слуха си с мелодията на новия фолк хит.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име