вторник, октомври 22, 2024
НачалоЛюбопитноНощният живот в България има своето ново име - Beast or Angel...

Нощният живот в България има своето ново име – Beast or Angel /BOA/ – Велинград

Убедете се сами… посетете Beast or Angel /BOA/ - Велинград

Дългоочакваният момент дойде. Клуб BOA – Велинград официално отвори врати, като бляскаво посрещна краля на поп фолка Азис.  Десетки гости от цялата страна се събраха в СПА Столицата, за да станат част от партито на сезона в най-новото място за нощен живот във Велинград.

За всички, които вече посетиха клуба е ясно, че Beast or Angel /BOA/ е създаден за онези които не се страхуват да изненадват себе си за онези, които искат да се пренесат отвъд стереотипите на обикновеното, скучното и еднообразното.

Това е BOA – мястото отвъд досегашните представи за клуб, мястото което за дни след официалното си откриване се превърна в еталон за иновация. Един неподражаем и магнетичен клуб, където светлината и тъмнината съществуват като едно цяло.

Клуб, за който говорят и ще продължават да говорят още дълго. Място, което не отстъпва на класните клубове в Дубай и което вече привлича хора от цялата страна.

Собственикът на ВОА – Велинград Иван Златанов разкрива пред екипът ни, че дизайнерският проект на Beast or Angel следва съвременните тенденции с екстравагантни детайли под формата на ангели и дяволи, които създават визуална илюзия за един измислен свят. Богат ентъртеймънт, разнообразие от провокиращи събития с интересен пърформанс с участието на най-добрите български музиканти, артисти и изпълнители, мултимедийно 3D шоу, високотехнологични светлинни ефекти и внушителен саунд.

Beast or Angel вече посреща Азис, Галин, Василики Нтанта & Ваня и Fusion Live Band.


Специален гост на BOA бе разтърсена и от най-горещата сръбска звезда – Теа Тайрович! Дуетната половинка на Шабан Шаулич идва във Велинград с обещания за едно невиждано шоу!

И това е само една малка част от изненадите, които вече разтърсиха нощен Велинград.

Beast or Angel /BOA/ е пространството отвъд досегашните представи за клуб и е еталон за иновация, където забавлението е повече от възможност – то е философия, дар, начин на живот.

Убедете се сами… посетете Beast or Angel /BOA/ – Велинград.

Подобни статии

Най-четени