Канал 3 е в историята

Oт 4 януaри cтaртирa NОVА NЕWS - нoвинaрcкoтo прoдължeниe нa NОVА, кoeтo щe бъдe пряк нacлeдник нa тeлeвизия Кaнaл 3.

0
608
Снимка: сайт Канал 3

Кaктo бе съобщено Нoвa Брoудкacтинг Груп зaкупи Канал 3. От ръководството на медиината група съобщиха, че телевизията щe ce прeoбрaзувa в нoвинaрcки кaнaл. По този начин ощe eднa бългaрcкa тeлeвизия вече е в иcтoриятa.

OСайтът на Канал 3 – www.kanal3.bg, преустановява дейността си. Екипът на електронното издание се сбогува с читателите си снощи, когато за последно сайтът бе обновен с актуални новини от света и у нас.

От понеделник, 14.12.2020 г. сайтът на телевизия Канал 3 преустановява дейността си за постоянно.

От своя страна информационната телевизия на България ще продължи редовните си излъчвания до края на годината с избрани повторения на любимите на зрителите предавания от ефира на Канал 3, съобщиха от телевизията.

От 4 януари стартира NOVA NEWS – новинарското продължение на NOVA, което ще бъде пряк наследник на телевизия Канал 3.

През януари NOVA NEWS ще стартира с обновена програма, в която са запазени спечелилите доверието на зрителите през годините емблематични предавания на Канал 3, сред които „Патарински LIVE“, „Денят на живо“ и „Офанзива“, както и директните излъчвания на всички значими за обществото ни икономически, политически, социални и културни събития.

Част от програмата на NOVA NEWS ще бъдат и утвърдените публицистични предавания и опитни лица на NOVA, които ще допълнят качественото съдържание на обновения новинарски канал в началото на следващата година.

Екипът на сайта на Канал 3 благодари на читателите си през годините и им пожела весели празници.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име