вторник, октомври 22, 2024
НачалоЛюбопитноКанал 3 е в историята

Канал 3 е в историята

Oт 4 януaри cтaртирa NОVА NЕWS - нoвинaрcкoтo прoдължeниe нa NОVА, кoeтo щe бъдe пряк нacлeдник нa тeлeвизия Кaнaл 3.

Кaктo бе съобщено Нoвa Брoудкacтинг Груп зaкупи Канал 3. От ръководството на медиината група съобщиха, че телевизията щe ce прeoбрaзувa в нoвинaрcки кaнaл. По този начин ощe eднa бългaрcкa тeлeвизия вече е в иcтoриятa.

OСайтът на Канал 3 – www.kanal3.bg, преустановява дейността си. Екипът на електронното издание се сбогува с читателите си снощи, когато за последно сайтът бе обновен с актуални новини от света и у нас.

От понеделник, 14.12.2020 г. сайтът на телевизия Канал 3 преустановява дейността си за постоянно.

От своя страна информационната телевизия на България ще продължи редовните си излъчвания до края на годината с избрани повторения на любимите на зрителите предавания от ефира на Канал 3, съобщиха от телевизията.

От 4 януари стартира NOVA NEWS – новинарското продължение на NOVA, което ще бъде пряк наследник на телевизия Канал 3.

През януари NOVA NEWS ще стартира с обновена програма, в която са запазени спечелилите доверието на зрителите през годините емблематични предавания на Канал 3, сред които „Патарински LIVE“, „Денят на живо“ и „Офанзива“, както и директните излъчвания на всички значими за обществото ни икономически, политически, социални и културни събития.

Част от програмата на NOVA NEWS ще бъдат и утвърдените публицистични предавания и опитни лица на NOVA, които ще допълнят качественото съдържание на обновения новинарски канал в началото на следващата година.

Екипът на сайта на Канал 3 благодари на читателите си през годините и им пожела весели празници.

Подобни статии

Най-четени