Гледайте „Гласът на Родопите“ по Фен Фолк ТВ

Гледайте "Гласът на Родопите" на живо всяка неделя от 18:00 до 20:00 ч. в ефира на Фен Фолк ТВ и от 18:00 до 19:00 ч. по Фен ТВ, както и в официалните facebook страница и YouTube канал на Фен Фолк ТВ

0
77
Снимка: Фен Фолк ТВ

От днес в телевизионният ефир на България стартира предаването „Гласът на Родопите“. Чрез него зрителите ще могат да обогатяват познанията си за този красив край на България и да споделят любовта си към него, заедно с водещия и гостите.

В предаването, което се излъчва в ефира на Фен Фолк ТВ, има няколко рубрики, които разкриват различни аспекти от родопския бит и култура.

„Битът на Родопите” ще разказва повече за бита и културата на Родопите. В рубриката ще видите проф. Венцислав Димов виден фолклорист, който ще ни потопи с разказите си в историята на този край.

„Хайде на Шанлика” е рубриката, в която зрителите ще могат да се свържат на живо със студиото и да разговарят с водещия и госта. В тази част от предаването ще се изпълняват традиционни родопски песни и танци.

„Песни от корените” е тази част от предаването, в която зрителите ще могат да се запознаят с автентични родопски песни, както и тяхната история.

Специален гост на предаването всяка седмица ще бъде популярно лице, свързано с музиката и традициите на Родопите. Тази седмица това е Евелина Станчева – обичано име от родопския изворен фолклор.

Ценителите на родопския фолклор ще могат да гледат предаването на живо всяка неделя от 18:00 до 20:00 ч. в ефира на Фен Фолк ТВ и от 18:00 до 19:00 ч. по Фен ТВ, както и в официалните facebook страница и YouTube канал на Фен Фолк ТВ.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име