Велинградчанка спечели ФОРД ЕКО СПОРТ от игрите на тотото

Специалната „ТОТО томбола“ зарадва Тончо Христов с мобилен телефон с революционен дизайн и страхотни параметри

0
989
Автомобил Велинград

Днес Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби във Велинград. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил Форд Еко Спорт от 14-ия тираж на любимата игра на всички българи „Тото 2 – 6 от 49“. СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите и гостите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби. За постиженията на плувния клуб „Белмекен“ разказа и най-ярката му звезда – националът Ангел Йовчев.

Името на късметлията, който си тръгна с нова кола, е Лозинка Златарева. Тя е на 64 години и работи като педагог във Велинград. Редовно играе със съпруга си в игрите на СПОРТ ТОТО. Двамата дори са си изработили своеобразен ритуал, тя го кара до тото пункта, а той пуска фишовете. Късметлийката има три любими числа, които държи да присъстват във фишовете й.

За печалбата си Лозинка разбира четири дни след тиража, когато отива да пусне нови фишове. Още на следващия ден почерпила колежките си в работа. Еуфорията била толкова голяма, че всички се втурнали да пускат квитанции с надеждата, че късметът може да споходи и тях. Ключовете от елегантния автомобил връчи лично районният директор на Български спортен тотализатор  Атанас Узунов.

„Честито на късметлията и пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много успехи. Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ расте с рекордните лев на всеки две секунди, затова си пожелавам следващият милионер да е от града“, каза Атанас Узунов.

От специалната „ТОТО томбола“ Тончо Христов пък си спечели голямата награда – мобилен телефон с впечатляващи параметри. „От СПОРТ ТОТО ми направиха страхотна изненада и невероятен подарък. С този телефон мога да пусна следващия си фиш онлайн“, радва се Тончо Христов и пожелава късмет на всички участници в игрите.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име