вторник, октомври 22, 2024
НачалоЛюбопитноБлагой Георгиев се ожени за Полина във Велинград

Благой Георгиев се ожени за Полина във Велинград

Сватбеното тържество на младоженците се състоя във Велинград, а изборът на мястото не е случаен

Бившият футболист на националния отбор и „Славия“ Благой Георгиев сключи брак с новата си приятелка Полина. Двамата се врекоха във вечна вярност пред близки и приятели.

Церемонията и приемът след нея се състояха във Велинград – родния град на красавицата в бяло. Дъждовното време не успя да развали настроението на бившия футболист, булката и гостите им.

Двамата са двойка от няколко месеца, като заради новата той заряза майката на последното му дете – Златка Райкова. Сватбеното тържество на младоженците се състоя във Велинград, а изборът на мястото не е случаен. Бащата на булката стопанисва хотел в популярната СПА дестинация. Заради събитието на щерка си, хотелиерът е затворил целия комплекс.

След като официално станаха Семейство Георгиеви, младоженците нагостиха близки и приятели със специалитети и сватбена торта с плодове, крем маскарпоне и шоколадови блатове.

Булката Полина Спасова сияе в дизайнерска булчинска рокля за няколко хиляди евро, а усмивката на младоженеца не слиза от лицето му.

Първа снимка на новото семейство Благо Георгиев и Поли пусна Ди Джей Теди Джорджо, който весели гостите във Велинград.

„Честито на моите големи приятели, най-младото семейство на България, Благо и Поли Георгиеви и техните кумове Ники и Криси Арсови! Футболната легенда Благой Георгиев и неговата любима Поли ни събраха в сърцето на Велинград! Започва веселата част!“, написа диджеят.

За 26-годишната девойка това е първи брак. Според мълвата булката е бременна и след няколко месеца ще дари бившия национал с бебе, но официално такава информация няма. Връзката на Благой Георгиев и Полина Спасова започна само преди няколко месеца, но се разви много стремглаво. Съвсем наскоро Джизъса, както всички го наричат, сподели в своя инстаграм профил кадър, с който разкри колко са се задълбочили чувствата им… Поли си татуира името на бившия футболист на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца – навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно се твърди за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.

Георгиев има по един син от Златка и Есмер, а преди това бившата гимнастичка Христина Витанова го дари със син и дъщеря.

Подобни статии

Най-четени