четвъртък, юли 18, 2024
НачалоЛюбопитноCOVID-19 вкара спешно Глория в болница

COVID-19 вкара спешно Глория в болница

Певицата се заразила в края на 2020 г. след участие в Пловдив

Глория е била приета в болница заради усложнения от COVID-19. Примата на поп-фолка е приета за лечение във Военномедицинска академия в София.

Певицата се заразила в края на 2020 г. след участие в Пловдив. Тя разказа, че си е направила два теста. Първият е бил отрицателен, вторият – положителен. Тя изрази надежда, че ще се възстанови бързо и посочи, че нищо не може да я накара да спре да се усмихва и да вярва в хубавите неща, които предстоят.

Състоянието й обаче се е влошило и се е наложило да бъде хоспитализирана.

„Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях. От вчера съм на лечение във ВМА. Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо. Бог и лекарите да ми помагат!“, призова изпълнителката, която съвсем скоро ще чуе първия плач и на своето внуче.

„Тази година беше много по-различна от всички останали! Видяхме истинските лица на много хора! Кой е предател и кой приятел! Година на важни и трудни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря, че направиха място за по-доброто! Чакаме с нетърпение новия член на нашето семейство! Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да вярвам в хубавите неща, които предстоят!“, казва още Глория.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments