четвъртък, юли 18, 2024
НачалоНовини от Велинград7 часа кулинарен фест във Велинград тази събота

7 часа кулинарен фест във Велинград тази събота

Зрителите ще могат да се срещнат  с най-добрите готвачи от „Българска Асоциация на професионалните готвачи”

На 8-ми юни /събота/ от 11 до 18 часа,  на централния площад „Николай Гяуров“ за трети път ще се проведе Кулинарен Фест Велинград 2019.

И тази година фестивалът ще  бъде изпълнен със страхотни презентации, кулинарни изживявания, а състезанието ще определи новият най-добър готвач на Велинград.
Зрителите ще могат да се срещнат  с най-добрите готвачи от „Българска Асоциация на професионалните готвачи”, а домакин на фестивала ще бъде „Chef’s CLUB Velingrad“.
За първи път ще може да видите, опитате и получите отговорите на всички въпроси, които ви интересуват за молекулярната кухня.

По време на фестивала ще може да опитате  хрупкави скариди с пяна от босилек и лайм , еспума от кокос с гел от бъз и хайвер от череши, чипс от тапиока с лио цвекло, течна сфера от сирена и лимонада от лиофилизирани плодове с бъбълс от мента.
Забавни игри, викторини, състезания за най-бързо изпиване на чаша бира, за обръщане на палачинка и за носене на яйце в лъжица, кулинарни презентации са само част от богата програма на Кулинарен Фест Велинград 2019.

Събитието ще бъде открито от кмета на община Велинград Костадин Коев.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments