четвъртък, юли 18, 2024
НачалоКриминално4-годишно дете е с избити зъби сред катастрофа в центъра на Велинград

4-годишно дете е с избити зъби сред катастрофа в центъра на Велинград

В болницата във Велинград е приета и неговата баба с гръдно-коремна травма и травма на главата

В болницата във Велинград е приета и неговата баба. Жената е на 73 години, приета е от д-р Милко Петров с гръдно-коремна травма и травма на главата. На жената веднага е направен скенер. От удара в главата тя е с комоцио, лек мозъчен оток и непълен спомен за травмата. Пациентката е без счупвания, вече е контактна, адекватна и остава на лечение в Хирургично отделение.

Инцидентът е станал тази сутрин около 8:15 часа на кръстовището на централните улици “Александър Стамболийски” и “Св. св. Кирил и Методий”, когато се ударили джип и лек автомобил Застава.
От полицията съобщиха, че се изяснява кой от водачите е виновен за катастрофата. Извършен е оглед на място от служители на Районното управление на полицията във Велинград. Образувано и досъдебно производство.

Очевидци на инцидента твърдят, че тази сутрин на натовареното кръстовище не е работила светофарната уредба. От полицията поясниха, че дори това да е така не би трябвало да бъде причина. Органите на реда припомниха, че правилника за движение по пътищата ясно регламентира, че когато светофарът не работи важат поставените знаци.

Дали отнето предимство или неправилна маневра е причината довела до катастрофата предстои да бъде изяснено. За по-бързото и точно изясняване на ситуацията се очаква да помогне и запис от видеокамера в търговски обект в района на инцидента.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments