петък, октомври 18, 2024
НачалоБългарияТРАГЕДИЯ: Почина 21-годишен изпълнител

ТРАГЕДИЯ: Почина 21-годишен изпълнител

Първоначалната версия за смърта на изпълнителя бе автомобилна катастрофа. От Флагман обаче съобщиха, че Денис е издъхнал след падане от терасата на апартамента на гаджето си – гримьорката Алекса

Младият изпълнител Денис Теофиков е починал, съобщиха неговите колеги Лорена и Антонио в социалните мрежи. Името му стана известно от няколко музикални риалити формата, в които спечели овации с хубавия си глас.

Той е от София, от малък се занимава с музика, а любовта си към нея е наследил от своите родители, които също са музиканти.

Ето какво написаха от „Пайнер“ на своята страница:
„На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея.

Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.

С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказват искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!“, написаха от компанията.

Първоначалната версия за смърта на изпълнителя бе автомобилна катастрофа. От Флагман обаче съобщиха, че Денис е издъхнал след падане от терасата на апартамента на гаджето си – гримьорката Алекса.

Дали става въпрос за самоубийство или нелеп инцидент може само да се гадае. Алекса не вдига телефон дори на най-близките си, предположенията са, че в момента с нея работят полицаи, които я разпитват за случилото се, съобщават от Флагман.

По информация на „24 часа“ младежът е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Царско село.

***

Денис Теофиков е роден на 20 юли 2000г. и от малък се занимава с музика закърмен с музика от малък, тъй като е израстнал в музикално семейство – майка му е певица, а баща му – известен китарист. Завършва образованието си в Национално музикално училище „Любомир Пипков“, град София. Мечтата му е да стъпи на голямата сцена и да изнася концерти и той я реализира.

Успехът му идва с дебютния дует “Грешка беше” с Цветелина Янева, който даде летящ старт за професионалната кариера на Денис. Участвал е в някои от най-големите музикални реалити формата в България – „България търси талант” и „Х фактор”. През 2018 година подписва договор с музикална компания “Пайнер”. Вторият му проект – баладата “Мило мое” и последвалите дуети с Емилия – “Акула” и “Тръгвай си” затвърдиха нарастващата му популярност и го превърнаха в един от новите тийн-идоли. За кратко време Денис Теофиков участва в един от новите проекти на Джулия и записа два хитови дуета с Малката.

Негови колеги, сред които Алекс Робов, Лидия, Десита, Лорена и Лияна, не скриха болката си и веднага публикуваха в социалните мрежи спомени с певеца, както и скръбни послания.

Подобни статии

Най-четени