вторник, октомври 22, 2024
НачалоНовини от ВелинградУдарно начало на „Балканска магия“- Велинград

Ударно начало на „Балканска магия“- Велинград

„Балканска магия“ – Велинград тази годна се провежда в периода 18-21 юли

Стартира второто издание на фестивала на музиката, мезето и питието „Балканска магия“ – Велинград, който тази годна се провежда в периода 18-21 юли. Още в първия ден на фестивала в СПА столицата на Балканите десетки гости изпълниха централния площад и се забавляваха изключително много. Имаше усмивки, настроение и не на последно място – много танци.

Официалното откриване бе направено с поздравителен адрес от кмета Костадин Коев – кмет на община Велинград, връчен от Мариана Зинкова – началник отдел НансиХуманитарни и социални дейности в община Велинград.

Началото на музикалния маратон бе поверено на чаровната Нанси, която представи хитови песни, които бяха посрещнати с радост от публиката.

След нея на сцената се изяви Ива Давидова, която бе подготвила програма с любими фоклорни песни. Още с първото си изпълнение тя успя да вдигне на крака всички присъстващи и се извха кръшни хора, които не спряха по време на цялото й изпълнение.Ива Давидова

После дойде ред и на атракивнатсе Ашли, която вдигна градуса на настроението до крайна степен със своите хитове от ефира на Фен ТВ. Многобройната публика, изпълнила централия площад пееше заедно с нея, а по-смелите се отдадоха и на танци. Като специакален поздрав към всички гости на фестивала тя изпълни Ашлиакапелно емблематичната песен „Девойко, мари хубава“, с което окончателно спечли сърцата на всички.

Финалът на първата вечер бе поставен от купонджията Гъмзата, който бе подготвил микс от най-популярните си парчета. Изпълненията му не оставиха никого безразличен и през цялото време бе подкрепян с бурни аплодисменти от десетките фенове, дошли да видят своя любимец. В неподражаемия си стил той не спираше да контактува с публиката и забавлението бе на макс.

Предстоят още три дни разнообразни емоции с богата музикална програма, както и Гъмзатаатракции и забавления. Освен вечерни концерти, в които ще се изявяват звезди от различни жанрове, пре целия ден до късно вечерта посетителите могат да се насладят на отлични кулинарни зони, разнообразни сладки изкушения, изложения и забавления за малки и големи.

Вход свободен!

Организатори на събитието: ФЕН ТВ и Община Велинград

Официален партньор: СПА Хотел Двореца

Медиен партньор: RODOPIINFO.BG

Подобни статии

Най-четени