Трети арест за катастрофата с Милен Цветков. Кой и защо е задържан?

0
726

Третият пътник в автомобила, блъснал Милен Цветков, е моят син от първия ми брак. За това бях уведомен от органите на реда, които се свързаха с мен, за да ме информират, че е издирен и разпитан по случая. Това каза пред 24chasa.bg депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов. За да спра всякакви спекулации поднасям съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков и заявявам, че нямам никакви намерения да оказвам натиск – ще съдействам, доколкото ми е възможно, цялата истина за инцидента да бъде изяснена.

Длъжен съм да съобщя пред обществото, което ще побърза да ме осъди, че не поддържам отношения със сина ми от 12 години. По време на развода направих три опита да получа родителските права над него, но съдът ги присъди на майка му. Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България.

Винаги съм помагал на сина си, когото ме е търсил. Този път като родител, ако ме потърси, ще го посъветвам да съдейства и да понесе своята вина, ако има такава. Още веднъж поднасям съболезнования и моля медиите за разбиране към мен и новото ми
семейство, каза още Лъчезар Иванов.

Малко след това синът му бе задържан за 24 часа. Той е напуснал мястото на произшествието вчера и се е появил днес в полицията. Ще се изяснява, дали е знаел, че шофьорът е карал под въздействието на наркотични вещества, както бе установено.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име