СКАНДАЛНО! Кметът на Медени поляни отряза тока на семейство с болно дете, защото не гласували за ГЕРБ!

За скандалния случай съобщи в профила си в социалните мрежи лично кметът на Сърница Неби Бозов

6
1578
Медени поляни

Семейство от с. Медени поляни с болно дете са оставени по най-бруталния начин без ток, защото не са изпълнили заръките на местния кмет Абдула Абдулах – как да гласуват на евроизборите. За скандалния случай съобщи в профила си в социалните мрежи лично кметът на Сърница Неби Бозов.

„Късно снощи получих сигнал от притеснени родители, които се грижат за болното си дете, че са оставени без ток от кмета на с. Медени поляни. Същите са включени към трафопоста на кметството и редовно им се фактурират изразходваните количества ел. енергия. Без писмено предупреждения, еднолично кмета на селото им спира тока, защото не са го послушали за коя партия да гласуват на отминалите избори за Европейски парламент. След мое обаждане късно снощи и молба към кмета на село Медени поляни до изясняване на случая да се пусне ток на семейството получих отговор – „НЯМА ДА ИМАТ ТОК, КОЙТО И ДА МИ СЕ ОБАДИ“, съобщава Бозов. Той допълва, че е опитал да обясни на кмета на селото, че с действията си застрашава живота на едно невинно дете, но отговорът пак отрицателен. След това Абдула Абдулах дори изключил телефона си.

В рамките на днешния ден със съдействие на съседи на семейството и доброволеен труд на служители на община Сърница семейството вече имат електрозахранване, при това от независим от кметството източник.

Неби Бозов е категоричеен, че още в понеделник ще разпореди цялостна проверка на Кметство с. Медени поляни, за начина на стопанисване и управление на общинската собственост. „Не би трябвало някои, та било то и кметомете на населени места, да си мислят, че тя им е ЛИЧНА. С резултатите от проверката ще запозная всички отговорни институции и ще настоявам за строгост на закона. Ще запозная и премиера на Република България г-н Бойко Борисов, защото той обеща, че ще „РЕЖЕ ДО корен“ и ще изкорени от ГЕРБ моделите „ЦЕКО ЧОЧЕВ“ И „МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“, категоричен е Неби Бозов.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Я Небито Бозов да каже как се раздават места покрай язовира на всеки който си хареса място там и си го загради. Или се прави че нищо не знае.

    • Там всичко е часна собственост и няма как да ти дадът на тебе,ако искаш можеш да си купиш.

  2. А ти „Доктор Гьотлес“,щом си толкова запознат с нещата.Що не се оплачеш и ти на Бай Бхуй..
    Деба Боклуците ГРОБАЖИЙСКИ

  3. Jaaarabbi, taq darjava propada vseki den s kilometri nadolu. A horata stavat vseki den po zle i po zle. Zavist, negramotnost, visikomerie, prostotiq, alchnost i bezverie. Distatachno loshi pokazateli za da se samozatriqt.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име