СКАНДАЛНО! Дете шофира БМВ, дядото снима гордо – ВИДЕО

Дядото на малкия шофИор Фончо 2 загази след като полицията се самосезира

0
285
Снимка: Glas.bg

А така! Това е малкия шофиор – Фончо 2, той ни вози, яша бе, Фончо тариката! Това е тарикатчето бе, няма грешка! Шофиор №1! Заместника на дядо си!

Каква гордост струи от думите на бабата на Фончо – момчето, което под възхитените погледи на роднините си и под още по-възторжените им призиви и междуметия, подкара мощен джип, за да ги разходи… Очевидно нещо обичайно за златната ромска фамилия, подвизаваща се в пещерския ромски квартал „Луковица“ и… Лондон.

Полицията обаче не се оказа чак толкова възторжена и се самосезира след скандалното разритие в Glas.bg за шофИорските умения на непълнолетния. Собственик на лъскавото BMW е 50-годишният дядо на момчето. Ето какво съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик:

Във връзка с публикувани в електронни медии публикации, съпроводени със снимки и видеоклип, на които се вижда как видимо малолетно дете управлява МПС и държи в ръцете си пистолет в Районно управление – Пещера незабавно бе дадено начало на проверка. В нея взеха участие служители от пътна полиция, младши инспектори по контрол над общоопасните средства и инспектор Детска педагогическа стая”.

В резултат на предприетите действия е установено, че собственикът на леката кола е 50-годишен мъж от Пещера. За това, че той е предоставил за управление лекия си автомобил „БМВ” на 10-годишния си внук, му е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Чрез снимковия материал е установено, че бащата на детето наскоро е закупил законно газ-сигнално оръжие. Той го е предоставил на момчето и в тази връзка служителите, извършващи контрол по КОС, са образували преписка. Тъй като родителите на малолетния са извън страната, на неговия дядо са съставени протоколи за предупреждение по реда на Закона за МВР.

Преписката по случая ще бъде изпратена на компетентните органи от отдел „Закрила на детето” към Дирекция „Социално подпомагане”.

Снимка: Glas.bg

Честно казано, читателите на Glas.bg не че не се впечатлиха от шофьорлъка на Фончо 2, но това, което направо ги смая, бе купищата злато в къщата на Фончо 1. Показани, демонстрирани, направо манифестирани отново с такава гордост и самохвалство, че да им завиди човек.

„Сурва, сурва! Айде давай паунди! Мадамите на 2021-ва! Това богатство всичко е тяхно!“, се лее от видеото и метрови златни нанизи излизат от чекмеджето на тоалетката (естествено, отворено достатъчно, че да се види съдържанието му) и се озовават на врата на снахата и на внучето… За златната сурвачка вече ви разказахме.

 

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име