Родни звезди се обединяват в обща благотворителна кауза на музикален фестивал във Велинград

Очаква се над 3000 посетители да станат част от събитието на 27 април

0
412
Арте мюзик фестивал

Любими тийн звезди се събират във Велинград за 8-часов музикален фестивал на Велика събота. Сред участниците в грандиозното шоу ще са: Криско, Тита, Дара, Павел и Венци Венц, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо. Организатор на фестивала, който ще протече под надслов Arte Makes: Music, е Arte Spa&Park Hotel Велинград.

Очаква се над 3000 посетители да станат част от събитието на 27 април, а началото ще бъде дадено в 14.00 ч. Освен да се насладят на истинско фестивално преживяване, гостите ще имат възможност да се включат и в социалната инициатива – „Заблуди в любовта!“, кампания на Българския фонд за жените – „Мисия срещу насилието над жени и момичета“.

Организаторите са подготвили провокация, с която ще привлекат звезди и фенове за каузата. Хиляди балони ще полетят едновременно към небето в знак на съпричастност и за да покажат, че свободата е избор и право на всеки.
Билети може да закупите от:
https://www.eventim.bg/bg/ или http://www.ticketportal.bg/

Бъдете част от първия фестивал Arte Makes: Music – 27.04.2019 г. /събота/, 14.00 – 22.00 ч., Arte Spa & Park Hotel, Велинград.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име