Разкриха подробности за убийствата във Велинград

Братът на Велчо Клешков първи видял ужасяващата гледка и съобщил на полицията

1
6576
полиция

​Появиха се още зловещи детайли от кървавата касапница с три трупа, която се разигра във Велинград.

Агенция БЛИЦ съобщи, че братът на Велчо Клешков чул от долния етаж виковете и крясъците в дома на брат си и изтичал горе. Влизайки в етажа на брат си, човекът се ужасил, защото видял кървища, видял мъртви снаха си и племенника си.

Те били с по 12-13 прободни рани, но фаталните били в сърцето.

Братът се втрещил, попитал Велчо какво е направил, но той започнал да го гони и го избутал навън.

Човекът заявил на убиеца, че вика полиция. В шока си първо се обадил на жена си, после веднага звъннал на ченгетата. В това време Велчо Клешков се е самоубил в коридора, а пристигналата веднага полиция само е констатирала смъртта на тримата.

Полицията работи по версията, че треньорът по плуване от Велинград Велчо Клешков е убил съпругата си в спалнята. Това е станало доста преди да прободе смъртоносно сина си. Вероятно Йорданка Пепина е спяла, събудила се е от ударите, но не е успяла да се пребори с мъжа си и е била убита. По-късно синът е започнал да пищи, да вика и да търси майка си.

Предполага се, че 23-годишният младеж е разбрал или усетил, че Йорданка е убита. Момчето страдало от детска церебрална парализа.

Неговите викове са провокирали бащата да го убие, за да не бъде издаден.

Велчо се е самоубил в коридора.

В началото една от работните версии е била, че синът е убил родителите си, но това бе категорично опровергано пред БЛИЦ от разследващи.

1 коментар

  1. Ченгета.. Да не бъде издаден…
    И затова се е самоубил… Много филми гледа БЛИЦ!
    Отдавна няма полиция, само заплатаджии!

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име