четвъртък, юли 18, 2024
НачалоКриминалноПрокуратурата повдигна обвинения на 61-годишен за блудство и закана с убийство

Прокуратурата повдигна обвинения на 61-годишен за блудство и закана с убийство

Мъжът е обвинен, че е извършил блудствени действия с пострадалата 65-годишна жена. Той е обвинен и за това, че се заканил с убийство на същата жена.

Районна прокуратура–Пазарджик привлече като обвиняем мъж на 61 г., за това, че на 08.08.2023 г. в Пещера влязъл в чуждо жилище, обитавано от 65-годишна жена, като употребил за това сила и деянието е извършено нощем.

Мъжът е обвинен, че е извършил блудствени действия с пострадалата 65-годишна жена. Той е обвинен и за това, че се заканил с убийство на същата жена и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

На 8 август 2023 г., около 1,30 ч. през нощта е бил подаден сигнал на тел. 112, че в Пещера, на улицата се намирала жена, която вика за помощ. На място са пристигнали полицейски служители, които установили 65-годишната пострадала. Те открили в дома й 61-годишния мъж. Той бил в нетрезво състояние. Задържан е първоначално за срок до 24 часа по Закона за МВР. На жената е оказана помощ.

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Районна прокуратура – Пазарджик да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments