Председателят на ОбС – Велинград на среща с Бойко Борисов – ВИДЕО

Председателят на Общински съвет - Велинград Любомир Перчинков взе участие в среща с председателят на ГЕРБ Бойко Борисов

0
761

Председателят на Общински съвет – Велинград Любомир Перчинков взе участие в среща с председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. На нея са обсъждани актуални политически теми, състоянието на държавата, както и визията на младите за развитието на страната и регионите.

Перчинков отчете направеното от ГЕРБ във велинградско. Той благодари за инвестициите в общината и региона за времето, в което е Борисов е бил премиер на страната.

„Никой не е направил в нашия край толкова, колкото е направено по времето на ГЕРБ. И това не е само мое твърдение, а мнение на хората във велинградско. Благодаря ви, че възродихте региона“, заяви Перчинков.

На срещата бяха коментирани и действията на временното правителство. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи поредни обвинения към служебното правителство. Той отново определи действията на кабинета „Янев“ като предизборна кампания.

Вместо да подготвя предсрочния вот, служебното правителство организира собствената си предизборна кампания, заяви на среща с младежкия актив лидерът на ГЕРБ. А поведението на кабинета на Стефан Янев нарече „партийно“.

„Защото си позволяват да говорят срещу партия, няма значение коя е. Те са там само и единствено да организират изборите. А единственото, което не правят, е да убедят хората, че те се подготвят за честни избори. И почвам вече да се съмнявам, че те искат да съборят изборите и по този начин правителството да продължи в условията на диктатура до президентските избори с предизборен щаб на Радев“, каза Бойко Борисов.
Той разкритикува и промените в Изборния кодекс за машинното гласуване, което ще доведе до непочтени избори, според него.

„ЦИК дава ли си сметка, че остава 1 месец до изборите и че с това машинно гласува навсякъде могат да направят голям проблем?! Слагат си по две минути на машина. Самият Радев гласува 3 минути и 40 секунди, а те си слагат 2 минути. Излиза, че хората трябва да са два пъти по-интелигентни от него. Но за да не звучи че го нападам, ние с Христо Иванов си пуснахме хартиена бюлетина да не се излагаме така, защото можеше да стоим 5 минути на машините“, допълни Борисов.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име