четвъртък, юли 18, 2024
НачалоНовини от ПещераПопфолк и естрадни изпълнители ще подкрепят Ники

Попфолк и естрадни изпълнители ще подкрепят Ники

Благотворителният концерт посветен на Николай Гъгов ще събере тази сряда десетки изпълнители, които се включиха в инициативата на ЦПЛР – ОДК – гр. Пещера – „С обич за Ники“, сред фирмите оказали съдействие за провеждане на събитието е и „Биовет“ АД. Концертът ще се състои на 21 юни, в крепостта Перистера и там ще чуем и видим изпълненията на Тони Димитрова, Татяна, Галин, ансамбъл „Тракия“ и още десетки изпълнители пеят и танцуват за Ники Гъгов.

Момченцето е на 8 г. и е диагностицирано с детски Аутизъм, интелектуален дефицит , DCD (моторна диспраксия) с вродена деформация на ходилата тип –пес плановалгус. Извършено е оперативно лечение на лявото ходило и предстои втора оперативна намеса на дясното краче. За подобряване на състоянието му са необходими серия от процедури с ХБОТ (хипербарна кислородотерапия), дълга рехабилитация и допълнителни посещения при терапевти, за които семейството на Ники нямат необходимите средства.

Стотици деца в България страдат от аутизъм. Заболяването е обявено за неличимо, а родителите на такива деца не срещат подкрепа от държавата.

Да бъдеш родител на дете с Аутизъм е голямо предизвикателство, непрестанна борба и ежеминутна грижа. Нека се обединим в каузата да подкрепим финансово Ники и семейството му, които се нуждаят от средства за диагностика, лечение, рехабилитация, логопедична, психологична, АБА терапия, както и от медицински изделия и помощни средства.

Билети за събитието можете да си закупите от касата на Крепост „Перистера“ или в сградата на ЦПЛР-ОДК гр. Пещера (Младежкия дом).

Всеки може да подкрепи Ники с лично дарение по следната сметка:

IBAN BG05 UNCR 7000 1525 3307 03

BIC/SWIFT код на УниКредит Булбанк : UNCRBGSF

ТИТУЛЯР: Николай Янков Гъгов

NIKOLAY YANKOV GAGOV

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments