Петя Цанкова: С осъзната отговорност влязох в Областна администрация

0
138

С осъзната отговорност днес влязох в сградата на Областна администрация – Пазарджик в качеството ми на pаместник областен управител. Благодаря на Областния управител, г-н Иван Васев и на целия екип за радушното посрещане. Пред всички тях заявих, че отговорно, всеотдайно и компетентно ще работя, за да оправдая гласуваното ми доверие от Министър-председателя на Република България.

Няма да деля хората според техните политически възгледи и пристрастия, а ще се ръководя единствено от тяхната експерност, себеотдаденост и отговорно отношение.

Екипност и професионализъм са необходими в тези трудни времена за страната ни, а област Пазарджик не прави изключение.

От десетгодишния ми опит като общински съветник съм запозната със спецификата и проблемите на местната власт, а като Областен председател на БСП и с голяма част от проблемите в областта.

Нулевата толерантност към корупцията и връщане на доверието в държавните институции са основни акценти в коалиционното споразумение, за които ще работя безрезервно.

Област Пазарджик има редица предпоставки, които са предимство пред много други области – географско положение, инфраструктура, природни дадености, трудолюбиви хора и всичко това ни задължава да работим за по-добър живот на жителите в нея.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име