четвъртък, юли 18, 2024
НачалоКриминалноПевицата ЛиЛана, брат ѝ SkilleR и още трима души са в ареста

Певицата ЛиЛана, брат ѝ SkilleR и още трима души са в ареста

Певицата Лиляна Деянова (известна като Лилана), брат ѝ Александър (бийтбоксърът SkilleR) и още трима души са арестувани при операция на Специализираната прокуратура, започнала тази сутрин.

Следобед е започнал обиск в офисите на IT фирма в София, в която Деянова е съдружник, каза пред bTV нейният адвокат Николай Хаджигенов.

През последните години Лилана се появява в медиите не като поп изпълнител, а като технологичен предприемач. Тя презентира платформата на Агенция „Пътна инфраструктура“ за информация в реално време за катастрофи и ремонти, а освен това е в съвета на директорите на тол платформата „Телетол“. Отново с нея е свързана и платформата за подаване на сигнали за нередности civi.bg
Разследват се злоупотреба с европейски средства и данъчни престъпления. По информация на bTV прокуратурата проверява и дали Деянова е подставено лице на бизнесмена Васил Божков.

От държавното обвинение потвърдиха, че певицата е в ареста за 24 часа, но обявиха, че повече подробности по разследването ще бъдат съобщени в началото на следващата седмица.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments