четвъртък, юли 18, 2024
НачалоЛюбопитноНяколко иновативни и забавни хрумвания за задължителните маски

Няколко иновативни и забавни хрумвания за задължителните маски

Във време на пандемия от коронавирус, е направо задължително носенето на предпазни маски. Специалисти от всякакви области все още спорят дали маските могат да ни опазят, или не, но едно е сигурно: по-добре е да ги носим, отколкото да не ги носим.

И като казваме маски, имаме предвид медицински предпазни маски и всички нови модни такива, които се появиха и започнаха да се произвеждат заради пандемията в света. Вече могат да се открият и закупят какви ли не маски, с какви ли не принтове, картинки, в най-различни цветове, така че да се съчетават с облеклото ни. Маските направо се превърнаха в моден тренд.

Но не и тези, които някои хора използват, за да пазаруват в супермаркетите по света. Сред тях има всякакви чудаци, нахлузили на лицата си какво ли не. Дали банели от сутиени, конски глави, найлонови торби, хартиени торби, гъби за миене на съдове и дори маратонки. Не можем да бъдем сигурни, че тези хора ще се предпазят от коронавируса, но можем да бъдем 100% сигурни, че са много изобретателни и са успели да разсмеят околните, а сега и всички нас, тъй като най-атрактивните от тях са запечатани на снимки.

Още смешни и забавни снимки Тук

SourceDir.bg
RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments