Нури отпадна от Фермата. Връща ли се в Сърница?

0
990
Nuri

Определяният за най-силния участник във „Фермата: Съединение“ – Нури, беше сразен в битка, а този, който го елиминира от играта, беше вокалистът на Д2 Дидо. С победата рокаджията си осигури място на финала, както и възможността да се бори за голямата награда от 100 000 лева. Дуелът между Дидо и Нури беше наистина титаничен. След като поведе в първите две игри, рокаджията буквално беше отвеян от мюсюлманина в третата решаваща битка. С това Нури изравни резултата и се наложи двамата да се изправят един срещу друг в дузпи.
Нури, който се определяше като най-опитния сред участниците във формата, сподели, че основната му мотивация да влезе в шоуто е била да научи младото поколение на неща, които смята за важни.
„Не мисля че беше ирония, че ме отстрани. Дидо прекара най-много време до мен, за което се радвам – че израсна най-много до мен. Може би вникна в моите качества и извлече най-доброто, което можеше да се извлече, и това може би му помогна да спечели битката”, сподели Нури, който е родом от Сърница.
От 11 години той живее в чужбина и казва, че родното място му липсва най-вече заради природата. Обещава обаче, че след като дъщеря му завърши образованието си, да се върне пак в България.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име