четвъртък, юли 18, 2024
НачалоКриминалноНужни са още малко средства за лечението на Георги Пещерски

Нужни са още малко средства за лечението на Георги Пещерски

30 000 недостигат, за да бъде платена терапията на Георги Пещерски, съобщават негови близки

Около 30 000 недостигат, за да бъде платена терапията на Георги Пещерски, съобщават негови близки. Младият човек се лекува в Турция от тежко онкологично заболяване. Кампанията в негова подкрепа е дала резултати, но разходите са големи и не са по силите на семейството му. Апелът към хората с добри сърца е да помогнат на един млад баща да върне здравето си.

Ето какво глази призивът:
Понякога нещата не се случват както сме планували и се налага да се нагаждаме според ситуацията.
За съжаление, се случи така и с нас. Днес ни беше предоставена проформата, за лечение на Георги. Общата сума за лечението е 160 000 хил.евро.
Има 3 курса химиотерапия по 20 000 евро всяка или общо 60 000 евро. Остават 40 000 евро от първоначалната оферта, но за съжаление трябва да доплатим 100 000 евро , за трансплантацията. Към момента сме заплатили 112 000 евро и имаме възможност да заплатим още около 30 000 евро. Моля, всеки които има желание и възможност да ни помогне . Знам, че времето е тежко за всеки, но повярвайте не е лесно и да си от страната на искащия помощ. Благодаря на всички, които ще покажат за пореден път, че доброто е начин на живот и всеки един от нас го носи в себе си!

Начините, чрез които можете да помогнете, са:
През Платформата за дарения и каузи Павел Адндреев. Директен линк към кампанията „Заедно за Георги Пещерски”: https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-georgi-peshterski

По банков път: IBAN: BG82STSA93000017273344
Титуляр / Account holder: Георги Пещерски / Georgi Pestherski
BIC/SWIFT: STSABGSF

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments