четвъртък, юли 18, 2024
НачалоНовини от СърницаНеби Бозов с подкрепа от 96.43% от жителите на Сърница

Неби Бозов с подкрепа от 96.43% от жителите на Сърница

Неби Бозов, досегашен кмет на Сърница, е и новоизбраният управник на родопската община. Той беше един от сигурните победители в региона – на изборите никой не се кандидатира като негов опонент.

За Неби Бозов са гласували 2 915 /96.43%/.

108 са пуснатите бюлетини с не подкрепям никого.

Новият стар кмет на Сърница публикува и свое обръщение след изборите:

Уважаеми жители на Община Сърница,
Приятели,
От мое име и от името на всички кандидати в листите за общински съветници и кметове на Движението за права и свободи в проведените вчера избори в Община Сърница искам да изкажа нашата благодарност и признателност за огромната Ви подкрепа, която за пореден път отправяте към мен и моя екип.
При 100% обработени протоколи на ОИК като кандидат за кмет на община съм получил гласовете на 2915 гласоподаватели, което представлява 96,5% подкрепа.
Нашата листа за общинските съветници е получила 86,2% от подадените гласове, което значи, че в новия състав на Общински съвет Сърница ще имаме 12 от общо 13 съветници – с един в повече от мандат 2019-2023г.
Исмаил Чалъшкан от Медени поляни е получил подкрепата на 91,4% от гласовете в с.Медени поляни, а Антон Мехов 90% от гласовете в с.Побит камък като кандидати за кметове на кметства.
Осъзнаваме отговорността на Вашата подкрепа и очакванията, които ще имате към нас в следващите 4 години. И сме готови за работата в новият мандат 2023-2027г.
Благодарим Ви!

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments