Неби Бозов: Нека през 2022г. делниците ни да са изпълнение с повече добри новини

Нека новата година да бъде благодатна и мирна за България и за Община Сърница!

0
67

Уважаеми жители на Община Сърница,
Скъпи приятели,

2021-та приключи и отново сме пред прага една нова календарна година, за която всички споделяме надежда да бъде по-успешна и благодатна от отминаващата си.
Традиционно последният ден на годината се прави равносметка за постигнатото през нея и се градят планове за следваща. С радост, задоволство и гордост мога да отбележа, че 2021-та беше една от най-успешните години за Община Сърница от към инфраструктурни проекти и привличане на инвестиции. И макар че и тази втора, поредна година премина под сянката на коронавируса, с общите усилия на ръководния екип, на служителите в общинската администрация, на Общинския съвет, разчитайки на подкрепата и доверието на всички Вас, заедно се справихме.

Желая на всички Ви най-напред здраве – последните две години ни показаха, че то е най-изконният и прекрасен дар, с който сме дарени от Всевишния. И привилегия, която е отказана на мнозина. Също така си пожелавам през следващите 365 дни делниците ни да са изпълнение с повече добри новини и добър пример, който да се стремим да следваме.

Накрая бих искал да благодаря на всички граждани на Община Сърница за сплотеността на обществото ни, за дълбоките чувства на правда, чест, справедливост и неизменна готовност заедно да се борим за интересите на Община Сърница и да отстояваме позициите си, да бъдем обединени в дни на триумф и дни на изпитания.

Нека новата година да бъде благодатна и мирна за България и за Община Сърница!

Да ни честита 2022 година!

Неби Бозов
Кмет на община Сърница

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име