Неби Бозов: Искам да Ви поздравя по случай „Седмицата на гората”

0
156

Уважаеми лесовъди, служители и работници в системата на горските и ловни стопанства,
Уважаеми приятели на българската гора,

Искам да Ви поздравя по случай „Седмицата на гората” – професионален празник на всички български граждани, чиято дейност и работа е свързана с опазването и грижата за българската гора.

За 86-ти път честваме този своеобразен празник, който ни напомня, че трябва да бъдем отговорни към горите и да ги опазим както за нас, така и за идните поколения, като мислим стратегически какво ни очаква утре. От нашите решения, действия и политическа воля зависи както опазването им от посегателства, така и запазването на природата и разумното противодействие на климатичните промени.

Осъзнавайте отговорната задача, която изпълнявате неотменно ден след ден, искам да изкажа благодарност и признателност към всички служители и работници в системата на горските и ловните стопанства, и най-вече на тези, работещи в ДГС „Селище” и ръководителят му инж.Чолаков за професионализма, който проявяват ежедневно в името и за благото на българската гора.

Желая Ви здраве, дръзновение и успехи в дейността им. Нека заедно да работим за развитие на икономическите, социалните и екологични функции на гората!

С уважение към работата Ви,

Неби Бозов
Кмет на Община Сърница

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име