Мнозинство в ОбС – Пещера лиши ГХВТ „Атанас Ченгелев“ от саниране!

Коалицията БСП, Стелиян Варсанов за Пещера, Неделчо Рядков, Петър Хамаджиев и Николай Пенев/ВМРО/ направи точно това - самозабрави се.

1
1253
Техникум

Да се самозабравиш три месеца преди изборите може да донесе само успех на разумните и интелигентните в надпреватара.

Коалицията БСП, Стелиян Варсанов за Пещера, Неделчо Рядков, Петър Хамаджиев и Николай Пенев/ВМРО/ направи точно това – самозабрави се. Дотолкова, че гласува за временно изпълняващ длъжността управител на ВКС ЕООД човекът, който бе начело на дружеството, когато бе изпълняван катастрофалният за Пещера и Радилово Воден цикъл. Стефан Иванчев едва ли може да каже къде изчезнаха десетки милиони левове, та днес при всеки дъжд хората да страдат. Та той какво разбира от ВиК, дори си имаше контрольор в мандата на Георги Козарев и сега ли ще му назначат?

СъветнициНо по това решение си личи капацитетът на тази група от 11 човека в Общинския съвет. Те явно не могат да надскочат себе си.

По-грозното е, че в своето самозабравяне и „високите“ си компетенции стопираха процеса по изготвяне на проект за саниране на сградата на ПГХВТ „Атанас Ченгелев“.
Не е важно какво става, важното е да се пречи.
Това беше последната образователна сграда, която не е енергийно ефективна и има нужда от саниране. Преди беше държавна, вече е общинска и Общината подготвя проект, но явно за 11 съветника не е важно училището да бъде обновено. Тях това не ги вълнува. Всъщност за тях важното е вреда на кмета и екипа му.

Като не знаеш как да градиш, правиш всичко възможно да рушиш – това е мотото на Георги Смилянов, Георги Козарев, Фаня Иванова, Стоян Радин, Павел Куцев,

Дафинка Шопова, Стелиян Варсанов, Нина Якофова, Николай Пенев, Петър Хамамджиев и Неделчо Рядков.

Вгледайте се в безсмислената група от имена, хора, които в момента имат някакъв общ интерес и той е единствено и само да се пречи. Но са абсолютно безидейни що се касае до вършене на работа в полза на хората.

Жалко, че сред тях има 1-2 професионалисти, които само ще опетнят професионалното си име с допира до тези хора, но пък всеки си има глава на раменете, нали?

Хубаво е да се знае, че Водният цикъл е продукт на Стелиян Варсанов и Георги Козарев и техните екипи. Едните са написали проекта, а другите са го изпълнили.
И сега хората търпят проблемите, а настоящето ръководство негативите.

Както и децата, и учителите в техникума ще търпят решението на тези 11 общински съветника!

И понеже пак идват избори…. помислете добре преди да гласувате.
Това е една добра тема за размисъл!

1 коментар

  1. Фасадата на единственото не санирано училище в гр. Пещера-ПГХВТ”Ат.Ченгелев”! Господа общински съветници, отхвърлили проекта за саниране, като учител в това училище, изказвам възмущението и отвращението си към безхаберието и политическите ви боричкания, от които страда цялото общество!☹️

    Снимките на фасадата са публикувани в профил Aneta Gakeva във Facebook!

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име