четвъртък, юли 18, 2024
НачалоНовини от ВелинградМладежкото ДПС - Велинград с нов председател

Младежкото ДПС – Велинград с нов председател

Избраха Айредин Еюпов за председател на Младежкото ДПС - Велинград

Айредин Еюпов поема младежката структура на ДПС във Велинград. Това бе решено на общинско събрание на структурата. В съобщение на партията е посочено, че Айредин Еюпов е временно изпълняващ – председател на общински съвет на младежко ДПС Велинград.

Видно е, че в последните години Движението за права и свободи залага на млади и ерудирани личности в своите редици и това е поредното доказание.

Айредин Еюпов получи подкрепата на областния председател на ДПС Пазарджик Юмер Хамза, депутата от ДПС и председател на областен съвет на младежко ДПС Пазарджик Осман Мурадов, общинския лидер на партията Исмаил Моллов.
Сред гостите на събранието са били още кметът на Нова Махала и общински председател на ДПС Батак Ерхан Саатчъ, Халил Байрактар – председател на общински съвет на младежко ДПС Сърница, кметове на населени места от община Велинград и общински съветници от ДПС членове на партията.

Айредин Еюпов е завършил магистратура счетоводство и контрол към УНСС гр.София. Той е малкия син на общинския съветник Мустафа Еюпов и дългогодишен кмет на с. Кръстава.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments