четвъртък, юли 18, 2024
НачалоНовини от БрациговоМайка алармира за блудствени действия със сина й в Център за настаняване

Майка алармира за блудствени действия със сина й в Център за настаняване

По думите на Таня Герцова с 9-годишното момче са извършени блудствени действия от друго дете

Майка на дете, настанено в Център за настаняване от семеен тип в Брацигово ни сигнализира за проблем с нейния син. По думите на Таня Герцова с 9-годишното момче са извършени блудствени действия от друго дете, настанено в центъра.

Пред Телемедиа Таня Герцова от Брацигово е самотна майка на 4 деца. В момента те са настанени в Център от семеен тип. Преди близо 2 месеца 9-годишният син на Таня и се оплаква, че друго 13-годишно момче от Центъра е извършил с него действия, които могат да се определят като блудствени.

Майката подава сигнал до ръководството на центъра, случаят стига до полицията.

Майката иска проблемното дете да бъде преместено от този център, защото то тормози и други деца. Екипът ни потърси коментар и от директорката на Центъра за настаняване от семеен тип, както и от дирекция „Социално подпомагане“ в Пещера, откъдето обаче изразиха цитирам: „отрицателно становище за излъчването на репортаж по темата“.

От институциите ни увериха, че са предприети всички необходими мерки за изясняване на случая. В същия дух е и писмо в отговор на наше питане от директора на Държавната агенция за закрила на детето.

Майката на засегнатото момче обаче настоява случаят да бъде показан, за да не остане без последствия.

Видеото от репортажа може да видите ТУК.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments