Любомир Перчинков към медиците: Не губете вяра, защото ние Ви вярваме!

Любомир Перчинков: Благодаря Ви за това, че въпреки изтощението и рисковите условия, продължавате да изпълнявате професионалния си дълг, с любов към пациентите.

0
255

Уважаеми лекари,
Уважаеми медицински работници,
Уважаеми дами и господа,
свързали живота и професията си с най-безценния дар, даден ни свише  – живота и здравето,
Имам изключителната чест и удоволствие  да  Ви поздравя по случай 7 април – Световен ден на здравето и Професионален празник на здравния работник в България!

От мое име и от името на Общински съвет-Велинград, приемете НАШАТА дълбока признателност и сърдечна благодарност към всички Вас за всеотдайния труд,  смелост, прецизност, отговорност, усърдие, риск и благородство, които проявявате ежедневно и ежеминутно! Благодарни сме Ви за предаността, с която продължавате да изпълнявате отговорната си мисия в условия на заплаха с безпрецедентен мащаб, с чиито последствия се борите вече повече от година – пандемията от КОВИД -19! Вашето решително и адекватно поведение пред това колосално изпитание, е в полза на всички ни – от ВАС за НАС! С Вашата всеотдайност, Вие ни научихте колко е важно здравето и колко безценни са всички онези, които се грижат за него!

Вярвам, че ако сме обединени, грижливи и последователни, можем да преборим пандемията, разчитайки на силата, смелостта и себеотрицанието на бойците в бяло. Пандемията изправи пред колапс целия здравен сектор, но Вие не се отказахте и не сломихте глави. Респект към Вас! Признанието и доверието, които получавате от нас са безгранични и напълно заслужени!

Благодаря Ви за това, че въпреки изтощението и рисковите условия, продължавате да изпълнявате професионалния си дълг, с любов към пациентите.
Днес всеки поглед на надежда е отправен към ВАС! Не губете вяра, защото ние Ви вярваме!

Желая на Вас и Вашите семейства здраве, щастие, професионален устрем, обществено признание, лична удовлетвореност и сили в името на хуманната кауза, която защитавате! С познания и опит следвайте пътя си – само напред!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Любомир Перчинков
Председател на ОбС – Велинград

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име