Костадин Коев представи Велинград на ITB-Берлин 2019

0
274
Коев в Берлин

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри българския щанд на един от най-големите световни туристически форуми –  Международното туристическо изложение ITB-Берлин 2019. Министър Ангелкова изтъкна предимствата на България като висококачествена, конкурентноспособна и предпочитана туристическа дестинация.

Български съюз по балнеология и СПА туризъм /BUBSPA/, съвместно с Германо-българската индустриално-търговска камара, представи своите членове и възможностите на България за рехабилитация и превенция. На организираната кръгла маса участва и кметът на община Велинград Костадин Коев заедно с представители на държавните институции на Германия, германските частни здравноосигурителни каси и туроператори. Професионалната презентация на Министерство на туризма акцентира върху високото качество на предлаганите туристически услуги в балнео и СПА сектора в България, гарантирано, чрез държавното сертифициране.

В Берлин кметът Коев и изпълнителният директор на туристическа агенция „Булрайзен“ – Велинград Васка Милушева проведоха редица срещи с представители на Министерство на здравеопазването на Германия, Министерство на икономиката и енергетиката на Германия, Euromed, FitReisen, Thomas Cook, Eberhardt Travel, Ikarus Reisen и др.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име