Кола помете и уби на място 76-годишна жена

В резултат на удара на място е починала 76 годишната, а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания

0
434
Катастрофа
Снимката е илюстративна

Една възрастна жена е починала, а други три са ранени след пътен инцидент на единия от входовете на пазарджишкото село Дебращица.

Сигнал за тежката катастрофа е получен около 19 часа в РУ-Пазарджик. Незабавно към мястото били насочени автопатули на сектор „Пътна полиция”, РСПБЗН-Пазарджик и Спешна помощ.

Пристигайки на място екипите установили, че инцидента е предизвикан от лек автомобил „Фолксваген” с водач 45-годишна жена от Пазарджик. В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее и тяхното 7-годишно дете. Спускайки се от местността „Добра вода” по посока за село Дебращица в началото на населеното място жената загубила контрол над возилото. Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, разговарящи пред къщата на една от тях.

В резултат на удара на място е починала 76 годишната, а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани от линейки на „Спешна помощ” в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко състояние.

На мястото към момента се извършва оглед от дежурна група на полицейското управление в Пазарджик. Изяснява се причината довела до тежкото пътно-транспортно произшествие.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име