ВАШИТЕ СИГНАЛИ: Какво правят горски инспектори, директори и заместник директори в работно време?

1
4947

Какво правят горски инспектори, директори и заместник директори в работно време? Този въпрос поставя наш читател. В своя позиция той излага и своя отговор. 

Ами стандарното, разфасоват прасета (към 9:30 часа сутринта).

Видимо от снимките – събрали се хората в работно време да похапнат, стандартно… Кому е нужно да се работи. Наглостта не спира до тук, за придвижване се използват служебни автомобили (значи моите данъци отиват за да може някакви хора да спестят от гориво или таксита за да похапват?).

Изводът е елементарен, половината горски инспектори заедно с директори и зам директори, консумират храна, занимават се с всичко друго но не и с това, за което получават заплати и на всичко отгоре за целта ползват служебни автомобил.

В писмото до нас са публикувани и пълните регистрационни автомобили на автомобилите, които екипът ни няма да публикува, но разполага с тях.

В писмото до са публикувани и точните GPS координати: 42.253180,24168741

Нашият читател допълва, че ако в нашата страна има служба или контролно звено, което иска да си свърши работата, то при елементарна справка с GPS данните и графиците на служителите много лесно ще види кой е бил там и по кое време. Все пак живеем в 21 век и би трябвало служебните автомобили да разполагат GPS проследяване, както и графици, по които информацията да бъде проверена.

Ще уведомим всички институции!

Не мисля, че това е нормално, посочва още в своята позиция нашия читател.

1 коментар

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име