четвъртък, юли 18, 2024
НачалоНовини от ПещераЙордан Младенов остава кмет на Пещера

Йордан Младенов остава кмет на Пещера

В профилът си във Фейсбук Младенов обяви, че няма да участва в предстоящата предизобрна кампания

Йордан Младенов няма да бъде кандидат за депутат на предстоящите избори. Това съобщи самия той в профила си в социалните мрежи.

В него той пише:

Отново сме на прага на решаващи избори за региона и България. Получих редица запитвания от мои съграждани и медии във връзка с вота и бих искал да благодаря на партийните организации в област Пазарджик, които излъчиха номинацията ми за народен представител.

За мен това е огромно доверие на хората, с които споделяме общи ценности и идеи и аз високо го ценя. Винаги съм работил всеотдайно за каузите и ще продължа да го правя. Преди малко повече от година обаче поех ангажимент към моите съграждани и бях избран за кмет на община Пещера.

Ще продължа да изпълнявам задълженията си, защото дадох обещание, че заедно ще направим родния ни град и села в по-добро място за всички ни. Няма да участвам в предстоящите парламентарни избори като кандидат. Но на справедливите каузи ще помагам от сърце! Още веднъж искрени благодарности!

Запознати пък твърдят, че Младенов няма да бъде в кандидат-депутатската листа заради решение на лидера на БСП. Според твърденията Корнелия Нинова не искала в партиините листи настоящи кметове.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments