Индира Радич идва във Велинград

Бъдете и вие част от това уникално събитие. Побързайте и закупете билети с обаждане на тел.: 0878363356

0
986

На 17 декември Велинград ще посрещне една от най-големите звезди от балканската музикална сцена единствената и неповторима Индира Радич! Тя ще пее на живо в BOA Beast or Angel за всички почитатели на вечните сръбски шлагери.  Подкрепена от нейния невероятен бенд, примата на сръбската музика обещава невиждано шоу, което със сигурност ще остане в историята на нощен Велинград и ще се помни дълго!

Индира Радич, която по професия е медицинска сестра, е една от най-големите сръбски музикални звезди. Едни от най-големите й хитове са „Lopov“ „MOJ ZIVOTE DA’L SI ZIV“ „50 Godina“ – неостаряваща класика и истинска наслада за сетивата.

Събитието на месец декември ще се състои в най-новия и модерен нощен клуб във Велинград – BOA Beast or Angel. Той получи приз „Най-добър нощен клуб в България за 2022 година“ от БХРА.

Клуб BOA се слави с невероятна концепция за ентъртеймънт, уникални визуализации и саунд – една перфектна комбинация, гарантираща разбиващи партита.

От BOA обещават, че ще се погрижат всички гости да се почувстват специални, обгрижени и доволни – още няколко добри причини, поради които си заслужава да се сдобиете с билети час по скоро!

Бъдете и вие част от това уникално събитие. Побързайте и закупете билети с обаждане на телефон: 0878363356.

🗓 17 December / Saturday
BOA – Beast or Angel
📍 Velingrad
💲 Tickets : 40lv.
📞 RSVP 0878363356

#boavelingrad
#livemusic #indiraradic #starsnight #boavelingrad #nightclub #velingrad #party #saturday #serbia🇷🇸 #goodmusic #beastorangel #serbianparty

Иновации от клуб BOA Beast or Angel Велинград

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име