Иван Златинов няма да е кандидат на БСП!

На предстоящите избори Златинов ще се яви като независим кандидат за кмет на село Капин Димитриево

0
474
Иван Златинов

Настоящият кмет на пещерското село Капитан Димитриево е издигнат като независим кандидат от Инициативен комитет. Заявлението за участие в изборите е подписано от Георги Георгиев Николов, Ивайло Иванов Андреев, Ангел Петров Стефанов и Ани Стоянова Котарова, в качеството си на членове на ИК за издигане на независим кандидат Иван Рангелов Златинов за Кмет на кметство с. Капитан Димитриево в изборите за общински съветници и за кметове на 27.10.2019 г.

Инициативния Комитет е учреден с решение от 28 август тази година в с. Капитан Димитриево. Пред Общинската избирателна комисия в Пещера организацията се представлява от Георги Георгиев Николов в качеството му на председател и членове – Стоянка Георгиева Иванова и Руска Ангелова Гайдарова, които да отговарят за приходите, разходите и счетоводната отчетност на ИК свързани с предизборната кампания.

В настоящият мандат Иван Златинов е кмет на БСП. Сочен е за един от най-успешните кметове в малките населени места на област Пазарджик. Иван Златинов успява да ремонтира голяма част от пътната инфраструктура в селото, както и да подмени ВиК в Капитан Димитриево.

На предстоящите избори Златинов ще се яви като независим кандидат за кмет на село Капин Димитриево.

снимка: Telemedia.bg

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име