четвъртък, юли 18, 2024
НачалоЛюбопитноЗапочва обединението на клоновете на КБС банк и ОББ

Започва обединението на клоновете на КБС банк и ОББ

От началото на месец декември започва поетапното сливане на офисите на КБС банк и ОББ

От началото на месец декември започва поетапното сливане на офисите на КБС банк и ОББ. Въпреки, че все още информацията не е обявена публично, това се вижда от съобщения на сайтовете на двете банки.

В средата на тази година всички ĸлoнoвe нa Paйфaйзeнбaнĸ Бългapия бяха ca peбpaндиpaни пoд имeтo КВС Бaнĸ Бългapия. Сега започва и обединението с по-голямата и разпознаваема банка на групата в България – ОББ.

KBC Груп оперира на българския пазар успешно вече 15 години. Част от финансовата група у нас са компаниите ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз, ОББ Пенсионно осигуряване, ОББ Застрахователен брокер, ОББ Факторинг, ОББ Асет мениджмънт, а с придобиването на компаниите от групата на РБИ в България – вече и KBC Банк, KBC Лизинг, KBC Застрахователен брокер и KBC Управление на инвестиции.

Предстои да бъдат обединени дружествата от групата със сходна дейност:
ОББ и KBC Банк
ОББ Интерлийз и KBC Лизинг
ОББ Застрахователен брокер и KBC Застрахователен брокер
ОББ Асет мениджмънт и KBC Управление на инвестиции

До приключването на този процес те ще продължават да извършват своята оперативна дейност като отделни юридически лица. През това време клиентите им ще продължат да получават същото високо ниво на обслужване, както досега. Условията по ползваните от клиентите на всички тези дружества продукти и услуги не се променят. Те ще бъдат уведомявани предварително и в съответствие със законовите изисквания за всички необходими действия, които следва да предприемат.

Не необходимо клиентите на дружествата от групата на КВС да предприемат допълнителни действия.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments