Ето как изглежда улица „35-та“ в Исперихово

По улицата има огромни дупки, а дори и вече големи храсти, разказва Йорданка Крумова

0
667
Исперихово

От 10 години улица „35-та“ в брациговското село Исперихово чака асфалт. Старият тогава е премахнат, за да бъдат положени канализационни тръби, след което нов до момента така и не е положен, сигнализира Йорданка Крумова. По думите й, хората многократно са събирали подписи с искане настилката да се възстанови и са ги внасяли в Община Брацигово, но без резултат.

„Има огромни дупки, а дори и вече големи храсти. Заради близостта до реката обитатели на близки къщи се опасяват, че ще плъзнат и змии“. Кръстева твърди, че почти всеки ден водата спира.

„Никой нищо не прави. За 10 години сме събрали много подписи внесени в общината, но без никалъв резултат.В същото време се правят други улици, които никога не са имали настилка, но най-странното, че там живеят работещи в кметството, коментира Кръстева. Защо трябва да бъдем пренебрегвани, имаме деца, които газят в тази кал и мизерия, дори дъщерята на кмета ми казва като искаме да си търсим частни инвеститори да ни оправят улицата. Това ние ли трябва да го направим или е работа на кмета?“ – пита Йорданка Кръстева.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име