Еразъм+ ни дава много възможности

За своето участие учениците получиха сертификат

0
144
Ученици

Ученици от ПГИТ,,Алеко Константинов” направиха своята представителна изява, свързана с приключване на проект „Придобиване на ключови умения и добри практики в сектора на хотелиерството и ресторантьорството“, финансиран по програма „Еразъм +“ , ключова дейност 1: Образователна мобилност за граждани.

Те споделиха със съучениците си, учителите и гостите от община Велинград – Цвета Спасова /Началник отдел „Икономическа политика“/ и Марияна Зинкова/ Директор Дирекция „ХСД“/ – своите впечатления.

Участниците в програмата имаха възможност по време на своята практика да задълбочат знанията и уменията си в областта на гостоприемството. Работейки на всички позиции в хотела и ресторанта учениците усетиха атмосферата на реалната работна среда и умело използваха както теоретичните си знания, така и познанията си по английски език.

Богатата културна програма, съпътстваща практиката, позволи на учениците да се запознаят с културата и историята на страната – домакин и разшири техния кръгозор. Участниците бяха настанени в младежки кампус Mobility Friends в град Барселош, където се запознаха, твориха и забавляваха със свои връстници от Полша, Румъния, Италия, Турция и България.

БайловаЗа своето участие учениците получиха сертификат, връчен им лично от Директора на кампуса на Mobility Friends Нуно Барбоса. На представителната изява всички те получиха и Сертификати Europass Mobility, връчени им от директора на гимназията Любка Байлова.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име