вторник, октомври 22, 2024
НачалоНовини от ВелинградД-р Костадин Коев: Можем още, можем по-добре, можем заедно. Нека го направим!

Д-р Костадин Коев: Можем още, можем по-добре, можем заедно. Нека го направим!

“Някои от кандидатите за местната власт гледат на общината като влезни, гепи и бягай. Но нещата изобщо не стоят така”. Това заяви при откриване на своята предизборна кампания кандидатът за кмет д-р Костадин Коев.

Пред множеството събрали се на централния площад “Николай Гяуров” той отчете с видео част от свършеното в неговото управление.

“Когато казват Коев не е направил нищо ме е боляло, но не толкова за мен, колкото за моята администрация. Администрация, която изградих за 8 години.

За да се случат всички тези проекти, водопроводи, улици, пътища, детски градини, училища, трябва да познаваш материята.

Сега в кампанията някои кандидати обещават спортни площадки, закрити зали, воден цикъл, който към този момент струва 230 милиона.

Чувам щели да търсят пари, да чукат по вратите? То хубаво ще чукат по вратите, ама ще им отвори ли някои?

Много неща чувам, само едно не съм чул все още – някои да обещае игрище за хокей на лед, но то има още време от кампанията, може и това да чуем.

8 години не съм разделял хората политически на сини, червени, зелени, богати и бедни. Вратите на моя кабинет бяха отворени не само в приемния ден, а по всяко време.  Стремял съм се единствено и само да помагам.

Не съм разделял хората етнически. Православен християнин съм и ценя православните ценности, но уважавам и тези, които изповядват и друга религия. Израснал съм в среда, в която са ме учили да уважавам празниците и традициите на другите, както те уважават нашите.

ПРЕДВИДИМ СЪМ!

От мен не се очакват изненади, затова ви призовавам да не правим експерименти, защото от експерименти си разсипахме държавата, а АЗ няма да позволя да разсипем общината.

 

МОЖЕМ ОЩЕ, МОЖЕМ ПО-ДОБРЕ, МОЖЕМ ЗАЕДНО.  НЕКА ДА ГО НАПРАВИМ!“, заяви пред присъстващите кандидатът за трети пореден кметски мандат д-р Костадин Коев. Той представи и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Подобни статии

Най-четени