Драгомир Стойнев отново ще води листата на БСП

Единодушно бе взето решение за водач на листата за предстоящите парламентарни избори да бъде предложен отново Драгомир Стойнев

0
60

„Положихме всички усилия, за да се запази това Народно събрание и правителството, важното беше да има програма, за да преодолеем кризата. Трябва да е ясно кой е виновен да няма правителство и страната ни да изпадне в хаос“, заяви Драгомир Стойнев. Той очерта една мрачна картина в близките месеци – високи цени, растяща инфлация, липса на природен газ, затваряне на предприятия и т.н. БСП е единствената партия, която е предвидима в своите ценности и политики.

Социалистите отиват на новите избори наесен с една разумна и диалогична политика и ще разчитат на доверието и подкрепата на хората.

Областният съвет на БСП в Пазарджик взе и конкретни решения. Областният орган препоръчва в листата с кандидати за народни представители в 13-ти МИР всяка от 12-те общини в региона да има представител.

Единодушно бе взето решение за водач на листата за предстоящите парламентарни избори да бъде предложен отново Драгомир Стойнев.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име