четвъртък, юли 18, 2024
НачалоПолитикаДрагомир Стойнев отново ще води листата на БСП

Драгомир Стойнев отново ще води листата на БСП

Единодушно бе взето решение за водач на листата за предстоящите парламентарни избори да бъде предложен отново Драгомир Стойнев

„Положихме всички усилия, за да се запази това Народно събрание и правителството, важното беше да има програма, за да преодолеем кризата. Трябва да е ясно кой е виновен да няма правителство и страната ни да изпадне в хаос“, заяви Драгомир Стойнев. Той очерта една мрачна картина в близките месеци – високи цени, растяща инфлация, липса на природен газ, затваряне на предприятия и т.н. БСП е единствената партия, която е предвидима в своите ценности и политики.

Социалистите отиват на новите избори наесен с една разумна и диалогична политика и ще разчитат на доверието и подкрепата на хората.

Областният съвет на БСП в Пазарджик взе и конкретни решения. Областният орган препоръчва в листата с кандидати за народни представители в 13-ти МИР всяка от 12-те общини в региона да има представител.

Единодушно бе взето решение за водач на листата за предстоящите парламентарни избори да бъде предложен отново Драгомир Стойнев.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments