ДПС осигури 250 хил. за асфалтиране на улици в Драгиново

Цялостно асфалтирани ще бъдат улиците "Елин връх", "Георги Бенковски" и "Саркиница"

0
792
ДПС Драгиново

Със символична първа копка бе поставено началото на ремонта на три улици в четвъртото по големина село в България. Цялостно асфалтирани ще бъдат улиците „Елин връх“, „Георги Бенковски“ и „Саркиница“ в с.Драгиново, общ.Велинград“. Общата стойност дейностите възлиза на 250 хил. лева. Финансирането е осигурено чрез Постановление на Министерски съвет, със съдействие на централното ръководство и ПГ на ДПС. Това обяви народния представител Сергей Кичиков. Той благодири за добрата съвместна работа с кмета на Велинград Костадин Коев в името на подобряването на условията за живот на хората в община Велинград.

„Когато говорим за по-добри условия на живот на хората няма място политиката. В тази кауза трябва да сме единни и всеки да помага, с каквото може. Това е водещо в моята работа като народен представител“, каза Сергей Кичиков.

Гости на събитието бяха народни представители Халил Летифов /председател на Комисията по транспорт и информационни технологии/ и Димитър Гечев, кметът на община Велинград Костадин Коев, председателят на общински съвет-Велинград инж. Али Мареков, председателят на областния съвет на ДПС-Пазарджик Юмер Хамза, управителят на фирмата-изпълнител Иван Делчев, зам.-кметът на община Велинград Исмаил Молов, кметът на гр.Костандово Валентин Вигнев, кметът на с. Нова махала Ерхан Саатчъ, общинските съветници Манчо Алендаров, Муса Онбашиев и Румен Люгов, председателят на местната структура на ДПС Пламен Хаджиев, жители и гости на селото.

Реалните дейности по благоустрояването на улиците в Драгиново ще стартират още в понеделник.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име