четвъртък, юли 18, 2024
НачалоЛюбопитноГери-Никол, Ева и плеяда български звезди взривиха Велинград

Гери-Никол, Ева и плеяда български звезди взривиха Велинград

Rodopiinfo.bg бе медиен партньор на голямото събитие.

СПА столицата на Балканите – Велинград се превърна в епицентра на купона на 29 юни, когато на централния площад „Николай Гяуров“ се проведе BG Music Channel Cool Tour. Девет топ БГ изпълнители зарадваха многобройната публика с няколкочасов музикален маратон и други забавления. Пред зрителите, изпълнили площада до краен предел, се изявиха Гери-Никол, EVA, Клавдия, Симона Загорова, IVY, Невена Пейкова, Monty & Petya Alexa и DJ Theo.

Преди старта на големия концерт изпълнителите доказаха, че не само могат да пеят, а имат и редица други умения. Те се включиха в турнир по федербал с феновете си, танцуваха зумба и танцови батъли. Звездите не пропуснаха да се снимат и със своите почитатели.

След спортните активности в програмата се включиха някои от най-добрите самодейни състави и изпълнители от Велинград, които доказаха, че могат да се наредят до големите звезди.

Първа на сцената се качи Невена Пейкова, която бе приета изключително топло от публиката. Атрактивната Клавдия, както винаги показа не само отлично пеене, но и невероятн танцови умения. След тях DJ Theo, който подгряваше настроението с готини сетове през цлото време, изпя две самостоятелни парчета. Талантливата Симона Загорова не пропусна да зарадва публиката с хитовете си. Популярният изпълнител ЕваMonty вдигна градуса на настроението на максимум, а към него се присъедини и Petya Alexa, с която ипълниха няколко съвместни хита. Секспапилната IVY покани момчета от публиката, с които направи импровизирани дуети. Чаровната EVA бе посрещната с бурни възгласи още при появата си и през цялото време бе подкрепяна от армията си от почитатели.

Истински фурор предизвика мегазвездата Гери-Никол, която буквало взриви публиката. Тя изпълни всички свои хитове, а публиката не спираше да пее с нея нито за миг. Талантливата певица не скри огромната си любов към публиката и благодари за тяхната подкрепя. Топзвездата показа не само майсторско пеене, но и завидна енергия, като не спря да танцува. Тя благодари и на организаторите от BG Music Channel и община Велинград за поканата.

Rodopiinfo.bg бе медиен партньор на голямото събитие.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments