В Сърница заработи още една административна услуга

За първи път в своята история община Сърница ще има пунктът за издаване на български документи за самоличност

0
215

За първи път в своята история община Сърница ще има пунктът за издаване на български документи за самоличност. Той бе официално открит, като до дни ще заработи за граждани. Това ще улесни съществено жителите на общинския център и населените места в общината – Побит камък, Медени поляни и Селище, на които до момента се налагаше да пътуват близо 50 километра до РУ-Велинград, за да се възползват от административната услуга.

Пунктът днес е реалност благодарение на дългата и упорита работа на кмета Неби Бозов и на неговия екип.

При официалното откриване градоначалникът заяви: „Този пункт за документи ще допринесе много за по-доброто обслужване на нашите съграждани и жителите на община Сърница, тъй като тук ще се издават всички видове лични документи – лична карта, паспорт, шофьорски книжжки. Нещо, за което всички в Сърница, сме си мечтали, защото ни костваше време и разходи – пътуване до Велинград или Пазарджик“.

Кметът Неби Бозов изказа своята благодарност към Областната дирекция на МВР за сътрудничеството и изрази надежда добрата работа в името на хората от община Сърница да продължи и за в бъдеще с регионалната и централна власт.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име