Велинград вече има ветеринарен център с хотел за домашни любимци

Ветеринарният център във Велинград е мястото, където страстта и знанието се срещат с безкрайната обич към животните

0
3454

Велинград е първия туристически град в България, който се превърна в домакин на всички породи и големини кучета и котки.

Синята лента – символ на официалното откриване на центъра прерязаха кмета на града – д-р Костадин Коев, Илия Кадинов – инвеститор и собственик и д-р Марин Бучков – Управител във Ветеринарна клиника „Симба“.

При откриването кметът д-р Костадин Коев заяви, че за него като ветеринарен лекар, е удовлоствие да бъде част от откриването. „Вярвам, че професионалистите в центъра ще се грижат добре за домашните любимци на велинградчани и на гостите на нашия град“, заяви Коев.

Сред официалните гости на събитието бяха изявени ветеринарни лекари от цялата страна, представители на най-големите хотели и бизнеси в града, предприемачи, журналисти и инфлуенсъри, както и неотразимата Поли Генова с половинката й и двете й деца.

Ветеринарният център е мястото, където страстта и знанието се срещат с безкрайната обич към животните. Ние вярваме, че здравето и щастието на вашите домашни приятели са безценни.

Гостите имаха възможност да се разходят свободно из целия център и всички негови звена – ветеринарна клиника, груминг зала, хотелите за кучета и котки, рехабилитационна зала, аджилити площадките за трениране на кучета и „Нечовешкия магазин – д-р Стефанов“.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име