понеделник, юли 15, 2024
НачалоЛюбопитноВелинградски талант впечатли всички в "Стани богат"

Велинградски талант впечатли всички в „Стани богат“

18-годишният велинградчанин Красимир Масларов се превърна в един от най-запомнящите се участници в новата история на "Стани богат“

18-годишният велинградчанин Красимир Масларов се превърна в един от най-запомнящите се участници в новата история на „Стани богат“, откакто култовия формат се излъчва по bTV.

Краси удиви зрителите на предаването с познанията си, като въпреки крехката си възраст успя да си тръгне с чек за 20 000 лева. За радост и на водещия Михаил Билалов, който не скри удоволствието си от страхотното представяне на момчето.

Младежът е истинско дете-чудо, защото е завършил предсрочно средното си образование и вече е втори курс студент в университета в Манчестър. „Преизпълнил е петилетката за 3 години“, пошегува се Билалов и нарече момчето „ударник“.

Красимир Масларов „преизпълни“ успешно плана си и в играта, защото успя да вземе цели 20 хиляди лева, макар и с малко късмет. Въпросът за сериозната сума беше: „Кой легендарен музикант придобива различен цвят на очите в резултат на сбиване?“.

Вундеркиндът не знаеше отговора, но реши да пробва късмета си и наслуки посочи верния отговор – Дейвид Боуи!

Следващият въпрос, за 30 хиляди лева, беше:

„В кой град са знакови архитектурни шедьоври къщите на Паганин, Головин, Томбидис и Мърфи, дело на Иван Иванов?“

Тук момчето си призна, че няма идея кой е верният отговор и реши да не насилва повече късмета си, отказвайки се от участие.

Щастливият студент заяви, че ще празнува със семейството си, част от сумата ще отиде за образованието му, освен това смята да инвестира и в стоки и валути.

В социалните мрежи неговата учителка във Велинград Кинче Благова написа:
„Моят Краси! Още помня с каква съсредоточеност обясняваше как е била разположена армията на Наполеон в битката при Ватерлоо…а беше едва второкласник…
Браво, момче! Гордея се с теб като твой учител! Гордее се с теб и СУ „Васил Левски“ Велинград, чийто възпитаник си!
Пожелавам ти здраве и светли хоризонти! Мечтай и сбъдвай мечтите си и помни – Съдбата обича смелите!“.

RELATED ARTICLES

Напишете коментар

Моля, въведете коментар
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments